Win een vip-arrangement tijdens de verkiezingsavond

Waarom kies jij op 20 maart voor Groningen? Laat het ons weten door jouw motivatie te plaatsen op Facebook of Twitter met de hashtag #kiesvoorgroningen. Of maak een foto van jezelf of iemand anders bij een poster van Kies voor Groningen en deel die ook op Facebook of Twitter met de hashtag #kiesvoorgroningen. Uit de deelnemers kiezen we drie winnaars, die een vip-behandeling krijgen tijdens de verkiezingsavond op 20 maart. Het moet gaan om een poster van Kies voor Groningen en niet een poster van een specifieke politieke partij. Door een foto te plaatsen met de hashtag #kiesvoorgroningen doe je mee met de actie.

Campagne

Op woensdag 20 maart zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten. Om deze verkiezingen onder de aandacht te brengen, hebben we de campagne 'Kies voor Groningen'. Er is een website met informatie over de partijen en hun standpunten en de verschillende activiteiten die er rond de verkiezingen georganiseerd worden. Ook hangen er op allerlei plekken in de provincie posters van Kies voor Groningen met een oproep om te gaan stemmen. Help ons om de verkiezingen onder de aandacht te brengen en maak kans op een vip-arrangement tijdens de verkiezingsavond.

Wat moet je doen?

Geef aan waarom jij kiest voor Groningen en deel dit op Facebook of Twitter met de hashtag #kiesvoorgroningen. Door jouw motivatie te delen met de hashtag doe je mee met de actie. Of maak een foto van jezelf of iemand anders en deel die op dezelfde media met de hashtag. 

Vip-arrangement

Uit de deelnemers selecteren we drie winnaars, die op de verkiezingsavond van 20 maart in het provinciehuis een speciale vip-behandeling krijgen. Dit houdt in:
•Ontvangst door commissaris van de Koning René Paas
•Een kijkje achter de schermen bij de verkiezingen
•Een eigen loungehoek met uitzicht op uitslagen
•Een rondleiding door het provinciegebouw
•Hapjes en drankjes

De winnaars mogen alle drie een introducé(e) meenemen. 

Actievoorwaarden

•De actie is bedoeld voor inwoners van de provincie Groningen. Belangrijk is dat je een Facebook- of Twitteraccount hebt, waarop je de hashtag kunt plaatsen.
•Leden van campagneteams van politieke partijen worden uitgesloten van deelname.
•Je kunt meedoen tot en met 18 maart 2019.
•De prijswinnaars worden op 19 maart 2019 benaderd op hun Facebook- of Twitteraccount.