PVV In het kort

PVV is voor de gewone Groningers. Voor lage lasten en optimale voorzieningen in een veilige woon- en leefomgeving. Schadeafhandeling gedupeerden aardgaswinning op nummer 1. Na aardgasellende geen windmolenellende.

Ton van Kesteren, lijsttrekker PVV

Schoon genoeg van energietransitie

PVV Groningen heeft schoon genoeg van de krankzinnige energietransitie, omdat de politiek - met uitzondering van de PVV - de provincie helemaal vol wil zetten met windparken en zonneweides. Dat is slecht voor het landschap, het milieu, de gezondheid van de Groningers, de waarde van hun huizen en zorgt voor een forse verhoging van de maandelijkse energierekening.

Schadeafhandeling prioriteit nummer 1

De schadeafhandeling voor gedupeerde Groningers van de aardgaswinning heeft voor de PVV de hoogste prioriteit. Daarnaast wil PVV Groningen geen dure, onzinnige prestigeprojecten waardoor er geen geld meer overblijft voor goede voorzieningen in dorpen en wijken. PVV Groningen wil dat de veiligheid en de woon- en leefomgeving van de Groningers wordt gegarandeerd en dat boeren en ondernemers niet worden tegengewerkt. Boeren moeten kunnen doen waar zij goed in zijn, namelijk zorgen voor ons voedsel en voor banen.

Voor de gewone man en vrouw

PVV Groningen wil dat de inwoners van Ter Apel worden beschermd tegen de overlast van het AZC, en dat onze waarden en tradities worden gerespecteerd. Omdat de politiek er is voor de Groningers en niet andersom, zet de PVV zich als enige partij in voor de gewone man en vrouw.

Groningse nuchterheid

Kies voor Groningse nuchterheid, Partij voor de Vrijheid.

Partijprogramma

Wilt u meer weten over onze standpunten? Kijk dan op de website van PVV Groningen.