VVD In het kort

Groningen is gebouwd door doeners, kies voor DOEN. Dat is waar mijn partij, de VVD voor staat. Op een krachtdadige en positieve manier, samen met u.

Mirjam Wulfse, lijsttrekker VVD

Kies voor DOEN!

Kies voor een grote VVD want dan weet u zeker dat de economie sterker wordt en ondernemers meer kansen krijgen. Dan weet u dat er snel internet komt in de hele provincie. En dat er meer huizen komen en boeren ruimte krijgen voor meer dierenwelzijn.

Snel en vlot openbaar vervoer

Kies voor DOEN en kies voor vlot openbaar vervoer, een snelle treinverbinding met de randstad. Kies ook voor steun aan AirPort Eelde en stimulering van het toerisme.

Betere ondersteuning bij schadeafhandeling

Kies voor DOEN en voor meer ondersteuning aan gemeenten bij versterking, vernieuwing en herinrichting van schadeafhandeling. Voor constructief en krachtig inzetten op verbetering van problemen rondom bevingen.

Tijd voor vergroening

Kies voor DOEN door in te zetten op een mix van duurzame energieproducten en tijd te nemen voor vergroening van chemie. Geen grote windparken meer op land, maar op zee, rekening houdend met de Visserij. 

Zorg voor de toekomst

Kies voor DOEN en kies voor slimme moderne zorg dichtbij huis. Kies voor de toekomst van uw kinderen en het vergroten van digitale geletterdheid onder kinderen.  

Kies voor DOEN met de VVD  

Want dan weet u zeker dat wij, met uw vertrouwen samen met de provincie en uw gemeente op een positieve manier voor een sterkere provincie Groningen zorgen!

Partijprogramma

Wilt u meer weten over onze standpunten? Kijk dan op de website van de VVD.